nlende

Schuttingen plaatsen

Wij maken vrijwel alles in eigen beheer

Houten/Beton schuttingen maken en plaatsen is de hoofdactiviteit van Woodmoods. In onze productieafdeling worden verschillende plankenschermen van verschillende soorten hout gemaakt. De planken worden één voor één geselecteerd door onze specialisten. Daarom levert Woodmoods de schuttingen van het hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Het belangrijkste voor ons is om goed op de hoogte te zijn van uw wensen en behoeften. Daarom komen we vrijblijvend bij u langs voor het opmeten en deskundig advies geven. Dat doen we binnen 48 uur nadat uw aanvraag binnen is! Daarna ontvangt u van ons een heldere offerte per e-mail of per post. In een offerte kunnen eventueel de kosten van uzelf en van uw buren apart worden uitgerekend.
Woodmoods komt zijn afspraken altijd na! U krijgt uw schutting geplaatst precies op de afgesproken tijd. Dat is meestal binnen één dag! Het resultaat van ons werk is altijd een professioneel geplaatste schutting waarvan u jarenlang kunt genieten.

Onze specialisten adviseren u graag!

Offerte aanvragen Neem contact op

Overige diensten

Ideaal voor handige klusser

Vindt u het leuk om zelf schuttingen te plaatsen? Woodmoods levert ook alle materialen van schuttingen los voor zeer scherpe prijzen! U kunt bij ons schermen, poorten, planken, regels, betonpalen/platen en alle ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en cilindersloten bestellen. Daar kunt u natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte en gratis deskundig advies vragen.

Tevens kunt u in onze website andere tuinartikelen bestellen. In onze rubriek “tuinaccessoires” hebben wij ruim assortiment benodigdheden voor uw tuin.

Offerte aanvragen Neem contact op